Η Smalto plus πάει MEGA & μαζί με την κυρία Ντορέττα Παπαδημητρίου σας εξηγούμε τα οφέλη της ποιοτικής επισμάλτωση μπανιέρας.

Είμαστε οι μοναδικοί που χρησιμοποιούν το Νέο ενισχυμένο σμάλτο ψυχρής πορσελάνης με αντοχές στο χλώριο και σε όλα τα οικιακά απορρυπαντικά!επισμά μπανιέρας.

Επισμάλτωση μπανιέρας με έξτρα κρυσταλλοποίηση για 100% γυαλιστερό φινίρισμα & 10 χρόνια αντοχές .επισμαλτωση μπανιέρας

Μόνο εδώ θα βρείτε αξιόπιστες επισμαλτώσεις μπανιέρας για σίγουρο και εγγυημένο αποτέλεσμα.Επισμάλτωση 

Επειδή όλες οι επισμαλτώσεις δεν είναι της ίδιας ποιότητας & αντοχής..έλα στη Κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα για σίγουρο εγγυημένο 100% γυαλιστερό αποτέλεσμα με 10 ετή αντοχές στο χλώριο,στις υγρασίες & στα ζεστά νερά!

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ  ΠΟΡΣΕΛΑΝΩΣΗΣ Α’ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!

Ισχύει έως 31-03-2024 ή μέχρι εξαντλήσεως διαθέσιμων ραντεβού.

Δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού σε οποιαδήποτε υπηρεσία εξυπηρετεί εσάς!

Σας προσφέρουμε ένα πλήρες ολοκληρωμένο πακέτο την πορσελάνωσης της μπανιέρας σας με το Νέο ενισχυμένο Αμερικάνικο σμάλτο ψυχρής πορσελάνης,το μοναδικό με 100% γυαλιστερό φινίρισμα & το μοναδικό το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χλωρίνη για τον καθαρισμό του χωρίς να φθείρεται.. σε μοναδική τιμή προσφοράς μας από  €249,99 τώρα μόνο με €149,99 και μαζί με όλο το παρακάτω πακέτο έξτρα δωρεάν παροχών για όλους μας τους πελάτες:

  • Και μαζί μεγάλο δώρο αξίας 65€ η έξτρα εφαρμογή διπλής κρυσταλλοποίησης για 100% εγγυημένο γυαλιστερό αποτέλεσμα και το μοναδικό προιόν στην αγορά το οποίο μπορείτε να καθαρίζετε την μπανιέρας σας και με χλωρίνη χωρίς να φθείρεται & να καταστρέφεται όπως συμβαίνει στις κλασικές απλές επισμαλτώσεις.
  • Επιπλέον δώρο αξίας 45€ νέοι αρμοί αντιμουχλικής προστασίας & αδιαβροχοποίηση των παλαιών αρμών περιμετρικά της μπανιέρας.
  • Τελική τιμή χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις.. λόγο παλαιότητας και επισκευών από σκουριές,προχωρημένες φθορές,οξειδώσεις,ραγίσματα,σπασίματα.
  • Είμαστε οι μοναδικοί που χρησιμοποιούν την άκρως απαραίτητη εφαρμογή έξτρα ειδικού υποστρώματος μέγιστης πρόσφυσης πριν την τελική επίστρωση για αντοχές που ξεπερνούν τα 10 χρόνια, χωρίς ξεφλουδίσματα και κακοτεχνίες.(ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ)
  • Τελική επίστρωση 100% γυαλιστερού ενισχυμένου ρητινούχου σμάλτου ψυχρής πορσελάνης το οποίο δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με τα ζεστά νερά και τις υγρασίες το μοναδικό με αντοχές στην χλωρίνη!
  • Η Εταιρία μας προσφέρει και την απλή επισμάλτωση μπανιέρας η οποία αποδίδει 50-60% γυαλάδα ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΧΛΩΡΙΟ, την οποία θα βρείτε ευρέως στην αγορά.. στην προνομιακή τιμή των 129€ & μαζί δώρο νέοι αντιμουχλικοί αρμοί περιμετρικά της μπανιέρας!!!