ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΡΓΑΣΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ..

Καταρχήν πρέπει να σας εξηγήσουμε ότι η μπανιέρα σας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον νιπτήρα και την λεκάνη σας τα οποία το υλικό κατασκευής τους είναι από ψημένη πορσελάνη ενώ η μπανιέρα σας αποτελείται από το μαντέμι το οποίο είναι και το καλούπι της στο οποίο πάνω του υπάρχει μια επίστρωση αδαμαντίνης πάχους περίπου από 0.1 έως και 0.4 χιλιοστών ανάλογα την ποιότητα της μπανιέρας και σαν τελευταία επίστρωση πάνω στην αδαμαντίνη υπάρχει η επίστρωση του σμάλτου, το οποίο δίνει και την γυαλάδα της μπανιέρα σας.

Το πιο σύνηθες λάθος που κάνουμε είναι να χρησιμοποιούμε της ίδιας καυστικότητας απορρυπαντικά που έχουμε για την λεκάνη και τον νιπτήρα και στη μπανιέρα μας.

μπανιο μπλε 00000005Το αποτέλεσμα είναι να καταστρέφουμε την γυαλάδα της, δημιουργώντας παράλληλα μικρούς πόρους στην επιφάνεια της αδαμαντίνης δυσκολεύοντας το εύκολο καθαρισμό της, διότι μέσα σε αυτούς τους μικρούς πόρους βρίσκουν δίοδο και εισχωρούν άλατα και βρωμιές με αποτέλεσμα να μη μπορεί πλέον να καθαριστεί και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά και κάθε φορά που την καθαρίζουμε τρίβουμε πλέον την αδαμαντίνη της μπανιέρας αφαιρώντας την σιγά σιγά φτάνοντας πλέον σταδιακά στο μαντέμι με αποτέλεσμα να αρχίζουν να εμφανίζονται και σκουριές στην επιφάνεια της.(σημάδι πολύ προχωρημένης φθοράς)

Αυτήν ακριβώς την δουλειά κάνει και η επισμάλτωση. Έρχεται και ξανακλείνει τους πόρους που έχουν σχηματιστεί πάνω στην αδαμαντίνη δίνοντας ξανά την αρχική της γυαλάδα και την δυνατότητα του πολύ εύκολου πλέον καθαρισμού της

Τα στάδια και η προεργασία για να γίνει μια σωστή επισμάλτωση από εξειδικευμένα στο είδος συνεργεία μας είναι τα παρακάτω.

  1. Επισκευάζουμε τυχόν σπασίματα στην επιφάνεια της μπανιέρας αποκαθιστώντας την αδαμαντίνη και για τυχόν σκουριές που μπορεί να υπάρχουν τηρούμε μια ειδική διαδικασία ώστε να σταματήσουμε την εξάπλωση της βλάβης.μπανιο μπλε 000006
  2. Γίνεται απαραιτήτως χημικός καθαρισμός της μπανιέρας απομακρύνοντας σε βάθος όλες τις βρωμιές και τα άλατα που είχαν εισχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια που ήταν χαλασμένη η επιφάνεια, επαναφέροντας την στην αρχική της λευκή της μορφή.
  3. Τρίβετε η επιφάνεια της μπανιέρας σχολαστικά με ειδικού τύπου γυαλόχαρτα χωρίς να σηκώνεται ίχνος σκόνης τηρώντας έτσι και τον απαιτούμενο σεβασμό του προσωπικό σας χώρο και παράλληλα επιτυγχάνουμε και την ιδανική επιφάνεια για να έχουμε την άριστη πρόσφυση του τελικού σμάλτου
  4. Με ειδικά μέσα καταφέρνουμε να ανεβάσουμε θερμοκρασία 70 βαθμών κελσίου εφαρμόζοντας την μέθοδο της αγωγιμότητας ώστε να αποβάλλουμε κάθε είδους υγρασίας που μπορεί να έχει στο εσωτερικό της η μπανιέρα ώστε να μην υπάρξει καμία αμφιβολία απειλής που θα επηρεάσει την καλή εφαρμογή του τελικού σμάλτου.(η διαδικασία αυτή εφαρμόζεται μόνο στις μαντεμένιες μπανιέρες και όχι στις ακρυλικές.)
  5. Μετά το πέρας και αυτής της διαδικασίας έρχεται η ώρα να εφαρμοστεί το ειδικό ισχυρό ρητινούχο πράϊμερ (υπόστρωμα) δυο συστατικών με το οποίο και θα μας προσφέρει αξιοπιστία πρόσφυσης και μακροχρόνια αντοχή του σμάλτου.(ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)
  6. Τελειώνοντας έρχεται η ώρα της επισμάλτωσης στην οποία χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς πολυμερή ρητινούχο σμάλτο ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ που σε συνδυασμό πάντα με το ρητινούχο πράϊμερ που προαναφέραμε στην παραπάνω διαδικασία, θα σας χαρίσει τις απαιτούμενες υψηλές αντοχές κατά την διάρκεια του χρόνου και της χρήσης.
    Το τελικό αυτό αποτέλεσμα θα το ολοκληρώσει έμπειρος τεχνίτης εξειδικευμένος αποκλειστικά και μόνο στον τομέα των επισμαλτώσεων, ο οποίος και θα σας δημιουργήσει την τέλεια επιφάνεια και το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα στην καινούργια σας πλέον μπανιερά!!μπανιο μπλε 000000007

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!